Rajzpályázat

2013-04-16 10:03:53


Az idén 30. éves Veszprémi Magyar-Finn Egyesület,
a Finn Nagykövetség és Rovaniemi város támogatásával, rajzpályázatot hirdet veszprémi 6-7-8-9-10. osztályos tanulók számára. A pályázat témája:

"Az én Finnországom"A fődíjak:
  1. egy kétszemélyes hétvégi utazás Rovaniemibe, Veszprém finn testvérvárosába,
  2. a másik nyertes egy napig nagykövet lehet a budapesti Finn Nagykövetségen. (A "kis nagykövet" játékos módon bepillantást nyerhet a diplomácia rejtélyes világába, fő kalauza és asszisztense az igazi nagykövet - Pasi Tuominen - lesz ezen a napon.)

A legsikeresebb rajzokat különdíjakkal jutalmazzuk!

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. május 10. péntek

A pályaműveket szabadon választott technikával lehet elkészíteni (pl. ceruzarajz, tusrajz, festmény, montázs, kollázs). Az alkotásokat A/4-es méretben az Eötvös Károly Megyei Könyvtár finn gyűjteményénél (idegen nyelvi gyűjteményénél) kérjük leadni (Veszprém, Komakút tér 3.)

A pályaműveken kérjük feltüntetni a pályázó nevét, korát és iskoláját. A pályaműveket nem küldjük vissza. A pályáztatók fenntartják a jogot, hogy az alkotásokat kiadványokban, illetve dekorációként felhasználják.

A legsikeresebb pályaművekből készült kiállítás Veszprém Városháza aulájában tekinthető meg, május 24 - június 8. között.

Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2013. május 24-én kerül sor.

További információk a pályázattal kapcsolatban a rajzpalyazat@vemafi.hu e-mail címen vagy a 20/9355-788 telefonszámon Vinnai Ágnestől kaphatók.

Minden pályázónak eredményes szereplést kívánunk!

a Veszprémi Magyar-Finn Egyesület