Magyar-Finn Társaság

Köszöntjük honlapunkon

Tisztújító választmányi ülés előkészítése

2016. február 09. 19:50:48  nyomtatási kép

Tisztelt Elnök és Titkár Hölgyek és Urak!

Kedves Barátaink!

Mint a Magyar–Finn Társaság 2015. december 11-ei választmányi ülésén megválasztott jelölőbizottság tagjai, kérjük a magyar–finn baráti köröket, hogy a 2016. február végén esedékes tisztújításra jelöljenek elnökségi és ellenőrző bizottsági tagokat.

Az elnökségnek öt tagja van: elnök, három alelnök és titkár. A megválasztott elnökség saját maga dönt a tisztségeket illetően. A jelenlegi elnökség: dr. Szíj Enikő elnök, Garai Szilvia társadalmi alelnök, Bán Miklós gazdasági alelnök és Koppányi Miklós kulturális alelnök. A titkár lemondott. A jelenlegi elnökség tagjai vállalják a jelölést az újraválasztásra.

Az ellenőrző bizottságnak három tagja van. A bizottság tagjai maguk választják meg elnöküket. A legutóbbi tisztújításon megválasztott bizottságból dr. Szoboszlai András (elnök) nem tudja vállalni az ismételt jelölést. Lakics Mónika – az újraválasztás vállalására vonatkozó - válaszát még nem ismerjük. Ruprecht Antal időközben elhunyt.

Tisztelt Baráti Körök, Kedves Finn barátok! Kérjük, hogy éljetek a lehetőséggel, tegyetek személyi javaslatot az elnökség fent említett tisztségeinek betöltésére és az ellenőrző bizottság tagjaira. Elsősorban olyan személyekre, akik a saját tagszervezetükön kívül is szívesen vállalnak a M-FT célkitűzéseinek megvalósítását segítő tevékenységet, akiknek személye - nagy valószínűséggel – ismert lehet más körök előtt is.

A javaslatot - a jelölőlistára felvenni javasolt személyek bemutatását - néhány mondatos indoklással, a kör képviseletére jogosult felelős személy aláírásával 2016. február 15-éig kérjük megküldeni mindhármunk alábbi e-mail-címére.

A tisztújító választmányi ülés hivatalos meghívóját az elnökség hamarosan postázza.

A jó együttműködés és a sikeres tisztújítás reményében, köszönettel és üdvözlettel:

Székesfehérvár/Pécs/Salgótarján, 2016. február 1.

     Prépost Károlyné,                            Végh József,
        a SAMPO Székesfehérvári     a Pécsi Magyar–Finn Társaság
Finn barátok Körének elnöke    örökös tiszteletbeli elnöke
  prepmen@t-online.hu                 veghj@enternet.hu


Egyed Andrásné
a Nógrád Megyei Magyar–Finn
Baráti Társaság elnöke
egyedne.erzsi@gmail.com
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !